В Оріхові через ворожі артобстріли спалахнула будівля лабораторії та житловий будинок



Впродовж доби внаслідок артилерійських обстрілів російськими окупантами рятувальники ліквідували 6 пожеж.

Про це повідомили у прес-службі ДСНС у Запорізькій області, передає 061.

Так, у місті Оріхів горіли будівля лабораторії та житловий будинок. У селі Преображенка й селі Басань Пологівського району горіли 2 поля пшениці на площі 5 га. Також у с. Кам’янське Василівського району та у м. Пологи горіла відкрита територія.

Також 6 липня Запорізькі піротехніки виявили 13 одиниць касетних елементів та 4 одиниці безпечних залишків від реактивних снарядів в населених пунктах Запорізького та Пологівського районів. Всі виявлені вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.

Для забезпечення побутових потреб населення співробітники Служби порятунку «101» здійснили підвіз 30 тонн технічної води уГуляйполе, Пологи та Пологівський район.

Всього від рятувальників для ліквідації наслідків ворожих обстрілів, гуманітарного розмінування та надання допомоги населенню залучалося 74 рятувальники й 17 одиниць техніки.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що ворог 44 рази вдарив по позиціям українських військових на Запоріжжі

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW