В Одеському регіоні погасили 57 пожеж



За минулу добу в Одеському регіоні гасили 57 пожеж, сім із яких спалахнули в Одесі. 

Про це повідомляє  Головне управління ДСНС на Одещині.

Вранці 6 червня за межами міста Роздільна спалахнуло сміття та відходи на санкціонованому полігоні. О 10.35 пожежу на площі 800 квадратних метрів загасили. Причина – встановлюється. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучали одну одиницю техніки та шість пожежників.

6 червня близько 12:00 у Подільському районі, за межами селища міського типу Вікни, спалахнула пшениця на корені. О 12:25 пожежу на загальній площі 0,02 га загасили. Причина пожежі та збитки – встановлюються. Загиблих та постраждалих немає. Від ДСНС залучали одну одиницю техніки та п'ять рятувальників.

6 липня о 16:25 в Ізмаїлі на вулиця Ломоносова спалахнув дах дерев'яної дворової споруди, в якій зберігалися дві скирти сіна, вагою 10 тонн, врожаю 2020 року. О 19:34 пожежу на загальній площі 235 квадратних метрів загасили. Збитки встановлюються. Врятували поряд розташовану дворову споруду на суму 70 тисяч гривень. Загиблих та постраждалих немає. Імовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленою особою (особами). Від ДСНС залучали дві одиниці техніки та вісім рятувальників.

В області продовжуються підпали сухої трави. За останню добу рятувальники 40 разів виїжджали на ліквідацію таких спалахів. Загальна площа підпаленої рослинності становила 29,91 гектара.

Вранці 6 липня рятувальники виїхали до Сергіївки на вулицю Чорноморська, щоб допомогти перенести майно з квартир будинку постраждалим від ракетного удару. Вони допомогли 31 людині.

Також вранці у середу співробітники ДСНС виїжджали до Доброславської територіальної громади, села Трояндове, щоб підвезти вісім кубометрів технічної води.

У селі Березівка на вулиця Гагаріна вони допомогли відчинити двері квартири, які зачинила та не змогла сама відкрити господиня 1996 року народження. Був і один випадок виявлення вибухонебезпечного предмета часів Другої світової війни у селі Великий Дальник, що на вулиці Садова. Це один артснаряд калібру 76 міліметрів. Його видалення та знищення запланували на сьогодні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW