"Окультизм до добра не доведе, злі сили його поглинуть": мольфарка передбачила майбутнє путіна



За зовнішнім виглядом російського диктатора Володимира путіна видно, що його фактично поглинули темні сили. З тієї ж причини змінилася його поведінка.

Про це в ефірі Апостроф TV розповіла мольфарка Магдалена Мочіовскі.

“Річ у тім, що чим більше людина займатиметься окультними науками, тим темнішою стає її енергетика – так звана аура. Розумієте, 90% екстрасенсів бачать ауру, енергетику, яка створюється довкола людини”, – сказала вона.

За її словами, якщо людина займається темною магією, її енергетика стає чорною. Людину буквально огортає чорна хмара.

“Звичайно, що більше йому віддаєшся, то більше це зло тебе поглинає. За всю історію цивілізації за скільки б не віддалися злу великі вожді, починаючи від Юлія Цезаря, який уклав контракт із дияволом, Наполеон, Гітлер та багато інших, кінцевий результат такого контракту завжди був один – темні сили поглинули цю людину”, – нагадала мольфарка.

“І це видно з обличчя путіна, він виглядає дуже втомленим, його енергетика практично не циркулює. Видно за виразом його обличчя, що в нього вже практично немає міміки. І тут ботокс, повірте, ні до чого”, – уточнила вона.

Мочіовскі зазначила, що у президента рф тремтять руки, він забувається, під час розмови з однієї теми стрибає на іншу, хоча раніше завжди був зібраний. Можна сказати, що путін став абсолютно неврівноваженим.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW