На Київщині в Десні потонув 60-річний чоловік, - ФОТО



На Київщині вчора, 3 липня, рятувальникам повідомили, що на Десні біля села Зазим’я потонув чоловік. Пошукові роботи результатів не дали, тому сьогодні, 4 липня, залучили водолазно-рятувальну службу.

Про це йдеться в повідомленні 5 ДПРЗ Броварів та Броварського районного управління ГУ ДСНС.

На Київщині в річці Десна потонув чоловік

Ще більше важливих та актуальних новин на нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій.

3 липня 2022 року о 17 год. 48 хв. на пункт зв’язку частини 21-ДПРЧ (м. Бровари) надійшло повідомлення про те що, потонув чоловік за адресою: Броварський район, Зазимська ОТГ, село Зазим'я, на березі річки Десна, – йдеться в повідомленні.

Рятувальники встановили, що на пляжі потонув мешканець Києва 1960 року народження. Пошукові роботи в прибережній зоні Десни розпочалися о 18:15 та тривали майже три години. О 21:30 через сильну течію та вечірню пору, рятувальники пошукові роботи призупинили.

Сьогодні, 4 липня, пошук поновили із залученням водолазно-рятувальної служби.

Також ми писали про те, що у Київській області потонули двоє рибалок та 18-річний хлопець.

Окрім того, повідомляли, що в Києві на 23 міських пляжах у воді фахівці знайшли кишкову паличку. Локації, де небезпечно купатися, розташовані у різних районах столиці. Зазначимо, що пляжний сезон у місті офіційно не відкривали.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW