До Києва приїхав президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах, - ФОТО



До Києва завітав президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах. Він відвідав одну з тренувальних баз українських спортсменів, по якому рашисти завдали ракетного удару.

Томас Бах приїхав до столиці залізницею.

Про це повідомила пресслужба Укрзалізниці.

Президент Міжнародного олімпійського комітету Томас Бах вперше прибув до Києва залізницею, відвідав одну з тренувальних баз українських спортсменів, зруйнований російськими ракетами спорткомплекс "Авангард" та отримав у подарунок шалики від юних вихованців "Локомотива", – зазначили в Укрзалізниці.

Про візит президента Міжнародного олімпійського комітету на зруйновану тренувальну базу повідомив міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі та актуальні новини Києва, області та України.

Разом з Томасом Бахом та Сергієм Бубкою відвідали одну з тренувальних баз, де готуються до стартів наші спортсмени, а також частково зруйнований російськими ракетами спорткомплекс "Авангард", – написав Гутцайт.

Він уточнив, що голова МОК побачив пошкоджений баскетбольний зал.

Вважаю, що наслідки злочинних обстрілів росіянами наших спортивних цивільних об’єктів має бачити весь світ, – підкреслив голова Мінмолодьспорту.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що лідери країн світу продовжують відвідувати багатостраждальні міста на Київщині. Так, Бучу, Гостомель та Ірпінь відвідав прем’єр-міністр Австралії Ентоні Албаніз.

Також ми повідомляли, що очільник Києва Віталій Кличко та міський голова Мадрида Хосе Луїс Мартінес-Алмейда підписали угоду про побратимство двох міст.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW