На вулиці Шевченка у Чернігові прижилися всі дерева, які висадили минулої осені



Минулої осені на вулиці Шевченка, від Красної площі до Чернігівської політехніки, зеленбудівці висадили 323 молодих дерев, серед яких 146 кленів гостролистих, 137 лип європейських та 40 платанів.

І всі вони прижилися. У той час, як допустима норма відторгнених — 10%, які, зазвичай, повідомляє пресслужба Чернігівської міськради.

За всіма деревами ретельно доглядали комунальники, зокрема, обробляли препаратом, який захищає дерева від хрущів, додавали у ґрунт спеціальні пігулки, які стимулюють ріст коренів, перевіряли стовбури на предмет розтріскування кори. І у випадку наявності таких дефектів — обробляли спеціальним бальзамом.

Навесні працівники КП «Зеленбуд» провели підкормку дерев збалансованим добривом та перепідв’язку ослаблених дерев із заміною кілочків.

Крім того, сьогодні кожні три дні дерева поливають та обробляють пристовбурове коло від бур’яну.

За рахунок всіх цих заходів та ретельного догляду на вулиці Шевченка прижилися всі висаджені дерева. У той час, як допустима норма відторгнених — 10%, які, зазвичай, постачальник замінює відповідно гарантії.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW