Понад 300 тисяч людей з 24 лютого евакуювали з Донеччини поїздами Укрзалізниці



Начальник обласної військової адміністрації Павло Кириленко подякував вчора очільнику УЗ Олександру Камишіну та очільнику Донецької залізниці Олександру Носульку за допомогу в евакуації населення Донеччини. З 24 лютого понад 300 тисяч мешканців області були евакуйовані саме поїздами Укрзалізниці. Про це голова Донецької ОВА повідомив на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук. 

"Навіть у найскладніші моменти під постійними російськими обстрілами залізничники продовжували рятувати людей та доставляти гуманітарні вантажі в Донецьку область.Весь час росіяни намагаються пошкодити транспортне сполучення, гатять по залізничний інфраструктурі, однак фахівці негайно лагодять всі пошкодження і продовжують виконувати свою важливу роботу. Дякую всім, хто день у день вивозить наших людей у більш безпечні регіони України. На вашому рахунку — тисячі врятованих життів!", - зазначив очільник області. 

Також він зауважив, що після перемоги на нас чекає довгий шлях створення новітньої та сучасної залізниці в Україні. Все, що росіяни знищили, буде відбудовано ще краще.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW