В Дніпрі відкривається новий сквер та дитяче містечко



Сьогодні, 2 липня в Дніпрі на Клочко-6 відкривається новий сквер та дитяче містечко. Будівництво об'єкта почалося минулого року, і за планом мало завершитися на початку весни. Але виділенні бюджетні кошти довелось спрямувати на потреби, які продиктувала війна. Проте підрядник вирішив закінчити роботи, не чекаючи на отримання фінансування, повідомляє сайт 056.

На честь відкриття, о 18.00 для дітей працюватимуть аніматори, а художники робитимуть аквагрим. О 19.00 на майданчику відбудеться відкрите тренування від команди зірок воркауту Дениса Мініна та Гаураніта Шуліки. Професійні атлети на власному прикладі продемонструють користь фізичних вправ для здоров'я.

Зазначимо, що майданчик для воркауту збудували минулого року. Але взимку через вандалізм вона суттєво постраждала. Та згодом все вдалося відновити: знайшли нового підрядника, закупили матеріали, вирівняли поверхню, переклали частину старої гумової плитки та застелили нову. Тепер майданчик знову як новий. Тут легко за QR-кодом через телефон знайти собі персональну програму тренувань.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW