Буковинець постане перед судом за несплату аліментів у сумі майже 200 тисяч гривень



Буковинець постане перед судом за несплату аліментів у сумі майже 200 тисяч гривень,   пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

Дізнавачі поліції скерували до суду матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом щодо батька шістьох дітей, який не сплачував кошти на їх утримання. За це чоловіку загрожує до двох років обмеження волі.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що 52-річний житель села Михайлівка з жовтня 2019 року по теперішній час не сплачував колишній дружині аліменти на спільних дітей віком від семи до вісімнадцяти років. Наразі заборгованість становить майже 200 тисяч гривень.

Дізнавачі відділення №5 Чернівецького районного управління поліції під процесуальним керівництвом Глибоцького відділу Чернівецької окружної прокуратури передали обвинувальний акт щодо правопорушника для розгляду до суду.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінального проступку, передбаченого частиною 1 статті 164 (Ухилення від сплати аліментів на утримання дітей) Кримінального кодексу України.

Читайте також:Національна поліція України розпочала понад 20 тисяч кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів рф

Україна та ЄС підписали Угоду про вантажні перевезення автомобільним транспортом: що вона дає



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW