На складі у Києві вилучили російський товар на мільйони гривень, – ФОТО, ВІДЕО



У Києві правоохоронці з одного зі складів вилучили товар російського виробництва загальною вартістю понад 9,5 мільйона гривень.

Про це повідомили у Національній поліції України.

У Києві слідчі Нацполіції вилучили товар виробництва рф на понад 9,5 мільйонів гривень, Нацполіція

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва – 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб завжди бути в курсі всіх важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Правоохоронці встановили, що у складських приміщеннях у Києві зберігається продукція підприємства, яке зареєстроване на території Росії.

Під час обшуку на складі вилучили понад 46 тисяч квадратних метрів товару зі скла. Крім того, вилучено два вантажні автомобілі з напівпричепами, що належать білоруському підприємству.

У Києві слідчі Нацполіції вилучили товар виробництва рф на понад 9,5 мільйонів гривень, Нацполіція

Наразі вирішується питання про накладення арешту та передачу вказаного майна в управління Національному агентству України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Попередньо планується, що вилучене скло буде використане для відновлення населених пунктів, які постраждали від нападу російської армії, зокрема йдеться про Ірпінь та Бучу.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що в Києві Служба безпеки України арештувала корпоративні права однієї з найбільших туристичних агенцій, кінцевим бенефіціаром якої є російський мільярдер, наближений до політичної верхівки росії.

Також повідомляли, що СБУ затримала громадянина росії, який переховувався від Інтерполу у Києві. Росіянина розшукували через Інтерпол правоохоронні органи Литви за тяжкі злочини, пов’язані з фінансовими оборудками. Зловмисник намагався легалізуватися у Хмельницькому, а згодом втік до Києва.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW