Американський військовий навів аргумент на корисить твердження, що росія уже програє війну



Росіяни не розуміють, що війну, в принципі, програно – і вони аж ніяк не зможуть перемогти Україну. Москва не спроможна нічого зробити й перейшла до фази терору.

Про це розповів капітан І рангу ВМС США у відставці Гаррі Табах в телеефірі, пише Оглядач.

На його думку, росіяни "починають просто кидати ракети, підривати, проводити диверсії, дезінформацію, тероризувати населення. "Росія перейшла у цю фазу".

Гаррі Табах нагадує – війна почалася з однієї причини. А сьогодні Кремль називає зовсім інші цілі.

"Зрештою, Росія зрозуміє, що вона не може завоювати Україну, вона не може її окупувати, не може знищити", – переконаний капітан І рангу ВМС США у відставці.

"Вони просто хочуть, щоб тут був хаос, щоб народ був незадоволений, щоб були біженці, щоб люди сварилися один з одним, щоб звинувачували владу, що вона не може їх захистити. Адже "фахівці" кажуть, що ППО є, навіть більше, ніж потрібно. А ракети падають, гинуть діти, цивільне населення", – зазначив Табах.

На його думку, росіяни не розуміють, що українців це лише гуртує і більше злить.

Тим часом за його словами, Захід дуже повільно надає допомогу Україні.

"Німці начебто почали ворушитися. Сполучені Штати начебто почали ворушитися. Але це "ворушіння" вже триває чотири місяці", – зазначив Табах.

Капітан ВМС США у відставці також розкритикував повільні темпи надання ленд-лізу. А для того, щоб Україна змогла перейти в контрнаступ, їй необхідна достатня кількість ППО та військових літаків.

"У наступ неможливо перейти або згубно переходити, поки ви не придушите ворога в небі. Коли ви матимете перевагу в небі, тобто будуть літаки-винищувачі, бомбардувальники, штурмовики. І доки у вас не буде ППО, що обіцяють Німеччина та США, не можна замислюватися про витіснення ворога зі своєї території", – вважає Табах.

"Поки я не побачу, що українці озброєні й мають усе, що їм потрібно, і поки вони не почнуть контрнаступу та гнати цю мерзоту зі своєї території, це просто розмови. Я бачу, що українці б'ються з останніх сил, але справжньої допомоги, крім обіцянок: "ось зараз, зараз, зараз", поки що немає", – зазначив Гаррі Табах.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW