Наслідки ранкового ворожого удару по Дніпропетровщині: ситуація в регіоні станом на вечір



Розпочалася сто двадцять сьома доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що внаслідок ворожих атак по Зеленодольську і Великій Костромці, які сталися сьогодні рано вранці, в населених пунктах зруйновано складське приміщення, понад півтора десятки одиниць сільськогосподарської техніки, нежитлову будівлю в дачному товаристві, п‘ять вуликів. Окрім цього, пошкоджено три будівлі, серед яких приміщення сільського клубу, і лінію електропередач. На щастя, минулося без постраждалих.

В інших районах Дніпропетровщини день минув мирно.

"Тільки вдумайтеся: окупанти гатять по складам з пшеницею і по українським вуликам. Вочевидь, ідентифікують їх як ту саму біологічну зброю і біолабораторії. Але якщо серйозно – це просто терор. Терор мирного населення, цілеспрямовані спроби знищення, військові злочини. За які понести відповідальність має кожен російський окупант. Вірю, що ніхто з них не сховається від правосуддя.

ЗСУ обов’язково зроблять свою справу до кінця – виженуть всіх загарбників з української землі. Ворогу краще забратися геть з України якнайшвидше.

127 діб звитяжної боротьби. Пам‘ятайте, що кожен день наближує нас до нашої Перемоги. За нами правда. Віримо в Збройні сили і в Президента. Мирного вечора. Слава Україні!", - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW