В Хмельницькому пройшов перший форум молодих педагогів



Майже 200 освітян зібралися на перший форум молодих педагогів «Формула успіху». Організували та провели захід працівники комунальної установи Хмельницької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». Це подія, що у цікавій формі об’єднала молодих педагогів Хмельницької міської територіальної громади.

«Для молодих педагогів дуже потрібні підтримка та наставництво, а дистанційне навчання не дає такої можливості і ми, працівники центру, дали молодим освітянам таку можливість. Ми повинні зараз тримати свій освітянський стрій, повинні бути в тонусі, адже є прикладом для батьків та дітей», - розповіла директорка Центру професійного розвитку педагогічних працівників Оксана Ратушняк.

Метою форуму було підвищення професійного рівня, розвитку творчого потенціалу педагогів Хмельницької міської територіальної громади, вдосконалення їх професійних компетентностей, покращення теоретичної та практичної підготовки педагогів, зростання рівня їхньої педагогічної майстерності, формування креативного простору для активної участі молодих педагогів у процесі розбудови Нової української школи, розвиток ініціативи та креативності, обмін досвідом та ідеями.

Окрім спілкування, учасники мали цікаві майстерки та активності. По завершенню форуму учасники та спікери отримали відповідні сертифікати.

Нагадаємо: 

  • "Оренда" в сексуальне рабство: Хмельницький суд виніс остаточне рішення щодо горе-матері


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW