Після числених "хлопків і самозаймань" росіяни покинули острів Зміїний



В Міністерстві оборони країїни-окупанта підтвердили евакуацію гарнізону з острову Зміїний.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на РИА Новости.

В Міноборони окупантів назвали це "кроком доброї волі".

"Сьогодні російські військові завершили виконання завдань на острові Зміїний і вивели гарнізон, який там знаходився", - йдеться в повідомленні.

"Тим самим світовій спільноті продемонстровано, що Російська Федерація не перешкоджає зусиллям ООН для організації гуманітарного коридору з вивезення сільськогосподарської продукції з території України. Це рішення не дозволить Києву спекулювати на темі продовольчої кризи, що насувається, посилаючись на неможливість вивезення зерна через тотальний контроль Росією північно-західної частини Чорного моря.

Тепер слово за українською стороною, яка досі не розміновує узбережжя Чорного моря біля своїх берегів, включаючи припортові акваторії", - додали в Міноборони РФ.

"Російська армія показала сьогодні як слід проводити демілітаризацію в Україні, і залишила острів Зміїний після того, як там виникло багато хлопків та самозаймань. Очевидно, російська армія приєдналася до ініціативи екіпажу гвардійського ракетного крейсера «Москва», який трохи раніше здійснив заплив доброї волі поблизу Зміїного. Весь світ отримав ще один урок – хочете змусити Путіна виявити «добру волю» – дайте більше РСЗВ HIMARS та САУ Caesar для Збройних сил України.

Ось також вони одного разу напишуть після розгрому на Донбасі та у Криму", - прокоментував подію у Фейсбуці головред ЦензорНЕТ Юрій Бутусов.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW