У Запорізькій області окупанти знову обстріляли цивільну інфраструктуру у 4 населених пунктах



Протягом минулої доби на Запоріжжі ворог здійснив 35 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Про це повідомили у прес-службі Запорізької ОВА, передає 061.

За інформацією української розвідки, російські окупаційні війська на тимчасово окупованих територіях поширюють неправдиву інформацію про те, що повернення української влади не відбудеться. Проводять збори у місцевих громадах з метою призначення старостами окупованих населених пунктів колаборантів з числа місцевого населення. Не отримуючи підтримки місцевих жителів, вдаються до призначення керівниками окупаційних адміністрацій осіб з російської федерації.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуруу районах населених пунктів Гуляйполе, Оріхів, Преображенка, Кам’янське. Надійшло 23 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

Протягом минулої доби проводилась евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 1700 людей, з них 429 – діти.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що окупанти вивозять руду з захоплених шахт Залізорудного комбінату.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW