Парними гелікоптерними налітами ворожі Мі-8 намагалися вибити наші підрозділи з населених пунктів Херсонщини. Успіху не мали, - ВІДЕО



Обстановка вздовж лінії зіткнення складна, але контрольована. Противник продовжує інженерне укріплення своїх позицій, на які він відтиснутий діями наших підрозділів. В такій ситуації потужним засобом впливу ворог вважає авіаційні і ракетні удари.

Про поточну оперативну обстановку на півдні України станом на вечір 29 червня повідомляє Оперативне  командування "Південь".

Парними гелікоптерними налітами ворожі Мі-8 намагалися вибити наші підрозділи з населених пунктів Херсонщини, які щойно відбиті. Успіху не мали.

Груповий наліт гелікоптерів на північ Херсонщини був відбитий переносними  зенітно-ракетним комплексом. Ворог, ухиляючись, ретирувався.

Одещину ворог тероризував ракетами, що випускала авіація та береговий ракетний комплекс "Бастіон" з напрямку окуповано Криму.  1 ракету знищено над Одеським районом,  ще  5  атакували чорноморське  узбережжя в Ізмаїльському. Завдяки обмеженню використання берегової смуги  ушкодження мінімізовано,  жертв  немає.

Нашою  авіацією відпрацьовано 7 повітряних ударів штурмовиками та гелікоптерами  по командно-спостережному пункту,  кільком скупченням ворожої сили та техніки, двом складам боєприпасів вздовж лінії фронту.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано близько 150 вогневих завдань.

Завдяки цьому російською армією втрачено понад 4 десятки рашистів, 2 гаубиці "Мста-Б" та самохідну - "Мста-С", 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки,  а також польовий склад пально-мастильних матеріалів. Остаточні результаті дорозвідуються.

 В Чорному морі продовжується операція на острові, вже є підтвердження враження ще одного зенітного гарматно-ракетного комплексу "Панцир - С1".

Корабельне угруповання  не має змін складу за кількістю та спорядженістю ракетами. 

На двох ракетних кораблях 16 крилатих "Калібрів", 1 ВДК створює ілюзію імовірності десанту.

"Зважайте на підступність ворога, не нехтуйте сигналами повітряної тривоги  утрмайтеся  від  гучних розваг з феєрверками та голосним дрифтінгом, не наражайте себе на небезпеку у пляжній зоні та в інформаційному просторі.

Свідомі та мудрі , відважні і гідні захисники України  варті Перемоги!", - йдеться у повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW