Актор зі серіалу "Свати" Добронравов відкрито підтримав РФ і відвідав окупантів у лікарні



Одіозний Федір Добронравов, виконавець ролі Івана Будька у серіалі "Свати", після довгої мовчанки, публічно заявив, що підтримує Росію у війні проти України. Крім цього, він зустрівся з пораненими росіянами у лікарні.

Як інформує "24", Добронравов відомий також своїми антиукраїнськими публічними заявами та підтримкою анексії Криму. Через це у листопаді 2017 року СБУ заборонила в’їзд в Україну російському акторові.

У Міноборони Росії заявили, що Добронравов відвідав поранених російських окупантів у лікарні міста Самара. А також він усім побажав якнайшвидшого одужання.

Таким чином, Добронравов підтримав вбивства українців, геноцид і терористичні атаки, які Росія здійснює в Україні.

Російські ЗМІ також опублікували відео, у якому чітко чути, що російський актор каже: "Все буде добре".

Він поспілкувався з росіянами, які вбивають мирних українців, знищують їхні домівки, тварин та українські міста. Ба більше, він залишив їм свій автограф.

"Під час "відвертої бесіди" з військовослужбовцями він висловив їм слова підтримки та найкращі побажання",– відзвітували про цю подію в Міноборони Росії.

Ця "подія" стала по суті першим публічним висловлюванням позиції Добронравова стосовно повномасштабного російського вторгнення в Україну.

Також підписуйтеся на наш Telegram-канал, де багато цікавих новин, фото і відео!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW