Самопровозголошена "очільниця" Мелітополя потрапила до санкційного списку США



Колаборонтка та самопровозголошена голова Мелітополя Галина Данильченко, що працює на окупантів, потрапила у чорний список Мінфіну США.

Про йде мова в повідомленні прес-служби Держдепартаменту США.

В американському зовнішньополітичному відомстві Данильченко називають незаконно призначеною Росією "меркою" Мелітополя, якій надали посаду після викрадення законно обраного мера міста Івана Федорова.

Санкції проти неї введено "за відповідальність чи співучасть, пряму чи опосередковану участь або спробу участі у діяльності, яка підриває мир, безпеку, політичну стабільність чи територіальну цілісність Сполучених Штатів, їхніх союзників або їхніх партнерів на користь чи від імені, прямо чи опосередковано, уряду Російської Федерації".

Крім того, санкції запроваджено проти сотні компаній («КамАЗ», «Туполєв» і «Союз добровольців Донбасу»), багато з яких мають вирішальне значення для оборонно-промислової рф, включаючи державну корпорацію «Ростех», а також проти 57 росіян.Під персональні обмеження потрапили ведуча та заступник директора «Газпром-медіа» Тіна Канделакі та її чоловік, директор з особливих доручень «Ростеху» Василь Бровко, голова «Союзу добровольців Донбасу» Віктор Аносов, екс-глава криптобіржі Wex Дмитро Хавченко, колишній міністр оборони Анатолій Сердюков та його дружина Євгенія Васильєва.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що депутат Запорізької обласної ради, окупаційний “губернатор” області Євген Балицький попросив перевезти його до Криму. Мовляв, керувати областю зможе і дистанційно.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW