Закарпатська митниця подовжила роботу своїх підрозділів для оформлення транспортних засобів



Відтепер внутрішні митні пости – «Мукачево», «Ужгород-вантажний» та «Виноградів» працюють з 9-ої до 23-ої години. Це зроблено для того, аби всі бажаючі громадяни змогли вчасно оформити придбані та ввезені на митну територію України транспортні засоби.

Закарпатська митниця вже інформувала громадськість, що за останні кілька днів перед пунктами пропуску на в’їзд в Україну є значні черги з автомобілів, які ввозяться фізичними особами за спрощеною системою оподаткування з використанням преференцій.

У зв’язку з цим та з метою можливого скорочення часу проходження спільних кордонів, керівник Закарпатської митниці Ігор Безсмертний спільно з начальником Закарпатської військової адміністрації Віктором Микитою провели робочі зустрічі із керівництвом митних органів суміжних митниць Угорщини та Словаччини, де досягнуто порозуміння з боку іноземних колег та прийнято ряд організаційних заходів.

Також здійснено перерозподіл особового складу на автомобільних пунктах пропуску Закарпаття з метою залучення максимальної кількості кваліфікованого особового складу, аби пришвидшити оформлення та пропуск в Україну автівок для пільгового розмитнення.

Про це інформує пресслужба Закарпатської митниці

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал та отримуйте новини ще оперативніше!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW