У Київській області нетверезий водій збив двох підлітків та протаранив припарковане авто, - ФОТО



У селі Ковалівка Білоцерківського району водій легковика під час повороту травмував двох 16-річних хлопчика та дівчинку на велосипедах та зіткнувся з припаркованим на узбіччі позашляховиком Ford.

Про це повідомляє поліція Білоцерківщини.

На Київщині нетверезий водій збив двох неповнолітніх та в'їхав у припарковане авто, Білоцерківське районне управління поліції

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі новини Києва, регіону та України.

На Київщині нетверезий водій збив двох неповнолітніх та в'їхав у припарковане авто

Зазначається, що поліцейські групи реагування патрульної поліції виявили у 47-річного водія в організмі 1.50 проміле алкоголю.

Медики надали допомогу дітям. У дівчинки закрита травма грудної клітини, а у хлопця діагностували забій ноги.

На Київщині нетверезий водій збив двох неповнолітніх та в'їхав у припарковане авто, Білоцерківське районне управління поліції

Правоохоронці з’ясовують обставини ДТП та закликають водіїв не сідати за кермо напідпитку і дотримуватися правил дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що в Києві біля будинку на проспекті Валерія Лобановського невідомий намагався підпалити кілька автомобілів. Одне із пошкоджених авто належить правоохоронцю.

Також ми писали, що в Києві правоохоронці мають право не тільки виписати власнику “гучного” авто, а й вилучати авто за їзду містом без шумопоглинача. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW