Лікарі з Кам'янця-Подільського та району отримали державні відзнаки



В умовах російської агресії наші медики пліч-о-пліч з військовими роблять все можливе для нашої перемоги. Вони рятують найцінніше в світі – життя, тому їх вклад в нашу боротьбу величезний. Вчора глибоку вдячність за нелегку працю, відданість обов’язку та служіння українському народу медпрацівникам Хмельниччини висловив начальник ОВА Сергій Гамалій.

З перших днів війни ви тримаєте свій фронт, що є таким самим важливим, як і воєнний. Щоденно, в режимі 24/7 ви боретеся за збереження життя і здоров’я наших воїнів та цивільного населення. Ви – у найгарячіших точках рубежів нашої оборони, під обстрілами, в окопах, в нелюдських умовах виявляєте найвищий професіоналізм та демонструєте вірність своєму покликанню, – сказав очільник адміністрації. – Медики Хмельниччини знані далеко за межами нашого краю, адже ваша готовність допомагати людям викликає повагу та щире захоплення. Низький уклін вам усім за самовіддану працю!

Сергій Гамалій вручив відзнаки Прем’єр-міністра України та цінні подарунки кращим медпрацівникам області. Оскільки багато хто з нагороджених наразі перебуває на фронті, нагороди отримували їх рідні та близькі. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, активну громадянську позицію, безпосередню участь y захисті незалежності, суверенітету, територіальної цілісності України та з нагоди Дня медичного працівника Подяку Прем’єр-міністра України оголошено:

  • Бардецькій Людмилі Миколаївні, завідувачці-фельдшеру фельдшерського пункту с. Баламутівка.
  • Гайдайчук Олені Вячеславівні, сестрі медичній стаціонару офтальмологічного відділення "Хмельницької обласної лікарні".
  • Бондарю Ігорю Вікторовичу, лікарю-урологу урологічного відділення "Кам’янець-Подільської міської лікарні".
  • Колєснікову Володимиру Руслановичу, лікарю-ортопеду-травматологу травматологічного пункту "Хмельницької міської лікарні".
  • Рибаку Сергію Валентиновичу, лікарю-хірургу з екстреної допомоги Багатопрофільної центральної районної лікарні Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради.

Цінним подарунком від Прем’єр міністра України – годинником – нагороджено:

  • Богданова Віталія Віталійовича, лікаря-стоматолога поліклініки лікарні ДУ "Територіальне медичне об’єднання Міністерства внутрішніх справ України по Хмельницькій області".
  • Кабачинського Максима Костянтиновича, лікаря-анестезіолога палати інтенсивної терапії опікового відділення Хмельницької обласної лікарні.
  • Жукова Віктора Вячеславовича, лікаря-ортопеда-травматолога травматологічного відділення Хмельницької міської лікарні.
  • Рязанова Івана Олександровича, лікаря-ортопеда-травматолога травматологічного відділення Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.
  • Галкіна Олексія Тимофійовича, лікаря-епідеміолога відділу інфекційного контролю Віньковецької багатопрофільної лікарні.

Нагородження, Фото: Хмельницька ОВА

Почесну грамоту Ради національної безпеки і оборони України за особистий внесок і y справу національної безпеки і оборони України, зразкове виконання службових обов’язків, професіоналізм начальник ОВА вручив Ткачук Наталії Євгенівні, начальнику відділу післядипломної освіти, кадрового забезпечення управління фінансово-ресурсного та кадрового забезпечення галузі Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОВА.

Окрім державних, також відбулося вручення почесних грамот однієї із найповажніших громадських відзнак в сфері медицини – Відзнаки за професіоналізм та милосердя "Орден Святого Пантелеймона". Хмельницьку Регіональну раду Відзнаки на церемонії представляв її голова – Іван Нагорний. Нагороджені Почесними грамотами "За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за свободу й незалежність України у війні з російським агресором" відзначилися значним внеском у боротьбу нашої держави з російським агресором. Серед них медики – як ті, що зараз у зоні бойових дій, так і ті, що в нашій тиловій області допомагають пораненим повернутися до нормального життя, волонтери, які усіляко допомагали нашим медичним закладам та постраждалим від війни, благодійники, що матеріально підтримують наших військових та медиків.

Читайте також:"Освіта в умовах війни: коли розпочнеться навчальний рік".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW