У Полтаві поліція менш ніж за годину розшукала зниклу 17-річну дівчину



Вчора, близько 22:30, до відділу № 2 Полтавського районного управління поліції звернувся полтавець, який повідомив про зникнення його 17-річної знайомої. Поліція негайно розпочала пошуки дівчини.

Як повідомили у Нацполіції Полтавщини, менш ніж за годину дівчину знайшли. Вона перебувала у центрі обласного центру. Переконавшись у відсутності загроз для здоров’я та життя дитини, правоохоронці допомогли їй повернутися до місця проживання. Ювенальна поліція вивчає обставини події.

Поліція Полтавщини закликає громадян суворо дотримуватися заходів безпеки. Якщо ви залишаєте домівку, обов’язково повідомте своїм близьким куди плануєте піти чи поїхати. Особливо це правило стосується неповнолітніх дітей.

Батькам правоохоронці радять обговорити з дітьми порядок дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації, зокрема варіанти відновлення втраченого зв’язку з близькими (занотувати номери телефонів батьків, вчителів, знайомих тощо).

Раніше у Полтавському районі поліцейські розшукали 13-річну дівчинку, яка поїхала до подруги та перестала виходити на зв’язок



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW