Як безробітному зареєструватися в електронному персональному кабінеті?



Бажаєте оперативно отримувати інформацію про заходи служби зайнятості, у зручний час здійснювати пошук підходящої роботи, переглядати заплановані та фактичні відвідування чи дізнаватися про нарахування допомоги по безробіттю? Радимо зареєструватися в електронному кабінеті безробітного.

Читайте також: На Житомирщині майстер створює із скляних відходів вітражі, — ФОТО

Зробити це просто!

Отже:

1. Заходите на сайт Житомирського обласного центру зайнятості https://zhy.dcz.gov.ua/ й тиснете на «Персональний кабінет» (або просто переходите за посиланням https://zhy.dcz.gov.ua/cabinet).

2. Уважно виконуючи вказані в інструкції дії, вносите дані для створення облікового запису, інформацію про себе та тиснете «Завершити реєстрацію».

Вітаємо! Ваш обліковий запис створено. Тепер ви можете скласти резюме або пройти тести на профорієнтаційній платформі Державної служби зайнятості.

Для того, аби отримати повний доступ до можливостей персонального кабінету, надайте вашому кар’єрному раднику вказані електронну адресу, логін та пароль. Після внесення їх у систему матимете можливість користуватися усіма функціями. Зокрема, інформація для пошуку роботи, відвідування ЦЗ, отримані послуги, направлення на працевлаштування, профнавчання, нарахування та виплати та ін.

Маєте запитання – телефонуйте на гарячі лінії 063-214-41-75 і 097-417-84-96, або пишіть у телеграм-чат обласної служби зайнятості https://t.me/DCZ_Zhytomyr.

Актуальна інформація щодо діяльності Державної служби зайнятості - також на офіційному телеграм-каналі. Приєднуйтесь:

https://t.me/+EMOeELVlILE2MWZi.

Джерело: Житомирська обласна служба зайнятості

Читайте також: Житомирщина вражає: в мережі з’явилися світлини неймовірного "озера-кита", — ФОТО

Підписуйтесь на нас у соціальних мережах, ще більше оперативної інформації тут:

  • Telegram
  • Instagram
  • Facebook


AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW