В Старому місті може з’явитися сучасний Центр медико-соціальної реабілітації



Вже у найближчому майбутньому в Старому місті може з’явитися сучасний Центр медико-соціальної реабілітації, повідомив у соцмережі міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко.

Проєкт – пілотний і дуже важливий. Тут фахівці надаватимуть медичні, реабілітаційні, соціальні послуги, в тому числі ветеранам війни і людям, які постраждали у війні. Тут можна буде організовувати просвітницьку роботу, лекції, конференції та майстер-класи.

Розміститься центр у пам’ятці 18 ст. – духовній семінарії. Засновники проекту – Кам’янець-Подільська дієцезія римо-католицької церкви і Товариство ЧХ України. Ми, як міська влада, виступаємо одним із її партнерів, разом із облдержадміністрацією, університетом ім. І. Огієнка та медичним фаховим коледжем.

Обговорили готовий ескіз реставрації приміщення і подальшу комунікацію з міністерствами. Роботи дійсно багато: теоретичної і практичної. Але саме цей проєкт разом із центром розвитку бізнесу, на реалізацію якого ми ще до війни отримали європейський грант у розмірі 1 млн євро, допоміг би "оживити" наше Старе місто, покращити соціальну інфраструктуру та закрити потребу в медичному закладі такого рівня – йдеться у дописі мера міста.

Читайте також:"На Кам'янеччині трапилася ДТП, яку вчинив нетверезий іноземець".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW