Ворог шість разів ударив по Дніпропетровщині: ситуація в регіоні станом на ранок



Розпочалася сто двадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що в регіоні ніч знову з обстрілами. 

Ворог шість разів ударив по Криворізькому району. Підступно поцілив по житлових кварталах. 

У Апостоловому поранено двоє людей. Їх ушпиталили. 

Є руйнування житла. Місто частково без світла та води.  

На вулицях та подвір’ях після обстрілу залишилися касетні боєприпаси. Рятувальники відвели людей у безпечні місця. Зараз працюють піротехніки. На цей час вже виявили 16 касетних елементів. 

"Прошу місцевих бути обачними. І ні за яких умов не чіпати підозрілі предмети", - звернувся Валентин Резніченко. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що вчора пізно ввечері окупанти з «Ураганів» вдарили по місту Апостолове у Криворізькому районі. Через детонування касетних боєприпасів дві людини дістали поранення, їх шпиталізували. 

Є часткові руйнування будинків, пошкоджено газопровід. В деяких районах міста немає світла та води через перебиті внаслідок обстрілу комунікації. 

Подвір‘я місцевих мешканців засипані касетними боєприпасами, рятувальникам і поліції довелося евакуювати близько двадцяти людей в безпечні місця. Роботи тривають. Від ранку сапери виявили вже понад півтора десятки вибухонебезпечних предметів.

"Тому вкотре закликаю громадян: знайшли підозрілий предмет чи снаряд – викликайте правоохоронців і представників ДСНС. Не наражайте на небезпеку себе і оточуючих. Щодо інших районів Дніпропетровщини – всюди ніч минула тихо", - підсумував Микола Лукашук.

#StopRussianAggression



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW