Рівно 81 рік від дня нападу нацистської Німеччини на СРСР: історія повторюється, але спотворюється



22 червня о 03 годині 15 хвилин після артилерійської та авіаційної підготовки німецькі війська перейшли кордон СРСР, порушивши акт про ненапад. Через вісім десятиліть росії, яка намагається привласнити собі перемогу у Другій світовій, розпочала криваву війну проти України.

Про це повідомляє редакція з посиланням на Telegram-канал радника міністра МВС Антона Геращенка.

"Наразі росія на чолі з путіним повторює на українській землі найстрашніші злочини нацистської Німеччини. Вони вбивають мирне населення, стирають населені пункти з землі і влаштовують фільтраційні табори", - написав він.

Та зло не залишиться безкарним. Весь цивілізований світ засуджує росію. А цікавим збігом є те, що військові злочини армії рф в Україні розслідуватиме спецгрупа, яку очолить головний мисливець за нацистами Елі Розенбаум. На його рахунку більш ніж сотня викритих військових злочинців Третього Рейху, головою якого був гітлер.

Прокуратура покарає зло. А зупинимо його ми - українці, предки мужніх козаків, які своїм опором здивували весь світ.

"Вже понад 100 днів триває повномасштабне вторгнення росії, за цей час український народ своїм опором показав, що путіну не вдасться захопити наші землі, як це не вдалося і Гітлеру під час Другої світової війни", - висловився Геращенко.

Також через 81 рік після завершення Другої світової міноборони білорусі заявило про проведення мобілізаційних навчань з військовими комісаріатами Гомельської області. Планується, що навчальні збори військовозобов'язаних пройдуть з 22 червня до 1 липня.

Під час проведення навчання відпрацьовуватимуться питання щодо доукомплектування військових комісаріатів шляхом призову військовозобов'язаних запасу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW