гормональні препарати та внутрішньоматкові спіралі безоплатно надаватиме жінкам Кіровоградщини обласний центр планування сім‘ї



Оральні контрацептиви, гормональні препарати та внутрішньоматкові спіралі безоплатно надаватиме жінкам Кіровоградщини обласний центр планування сім‘ї та репродукції людини в рамках співпраці з міжнародною гуманітарною організацією «Лікарі без кордонів». Про це повідомила директор медзакладу Наталія Нор сьогодні, 20 червня.

За її інформацією, меморандум про взаєморозуміння центр планування сім‘ї підписав задля забезпечення комплексної допомоги з питань планування сім‘ї жінкам Кіровоградщини.

«Завдання центру надавати безоплатний доступ до програми планування сім‘ї жінкам, які постраждали від кризи, а також забезпечити їм доступ до якісних медичних послуг», - уточнила Наталія Нор.

Вона також зазначила, що провайдером програми в рамках співпраці є обласне комунальне підприємство «Кіровоградфармація».

«Тобто, ліки, а це комбіновані оральні контрацептиви, презервативи, гормональні препарати для жінок різного віку – при вагітності, при лікуванні порушень менструального циклу, замісна терапія в менопаузі, плюс внутрішньоматкові спіралі, можна отримати як у нас в аптеці, так і в аптеці «Кіровоградфармація» №118 у Кропивницькому», - пояснила директор обласного центру планування сім‘ї та репродукції людини.

Як повідомлялося раніше, «Кіровоградфармація» відкрила аптеку в Олександрії.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW