Окупанти захопили Тошківку: за тиждень може вирішитись доля Сєвєродонецька



Військові рф повністю захопили Тошківку на Луганщині, а також підтягнули свої резерви із тимчасово окупованих територій для вирішальної спроби заволодіти областю.

Про це повідомив голова Сєвєродонецької районної військової адміністрації Роман Власенко в ефірі телемарафону.

За його словами, російська армія повністю захопила Тошківку та намагається продавити оборону українських військ між Долиною та Гірським. А за Сєвєродонецьк продовжуються запеклі вуличні бої, які йдуть не лише у промзоні міста.

Власенко зазначив, що цей тиждень може бути вирішальним для Сєвєродонецька та території Луганської області, що залишається під контролем України.

Чиновник наголосив, що росіяни стягнули всі можливі резерви та техніку з окупованих територій Донбасу до лінії фронту. Тому очікуються більш інтенсивні бої.

Та у Сєвєродонецьку бійці Національної гвардії й інших підрозділів сил оборони продовжують тримати оборону та знищувати супротивника, бої продовжуються безперервно.

"Без відпочинку, сну та хоч кількох хвилин тиші гвардійці разом з побратимами з інших Сил оборони тримають місто. Бої за Сєвєродонецьк тривають. Ворог отримує від наших військових те, що заслужив – смерть", - йдеться в повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW