Київська митниця взяла в оренду службового пса за 1,2 гривні на рік



Київська митниця Держмитслужби уклала договір на оренду службового собаки для пошуку контрабанди за 1,2 гривні на рік.

Про це йдеться на порталі публічних закупівель Prozorro, передає 044.

В тендері, який відбувся 15 червня без використання електронної системи, брав участь лише один учасник — головний державний інспектор-кінолог Євгенія Ткачук. З нею і уклали договір на оренду дворічного пса на прізвисько Корд породи російський мисливський спанієль. Вартість оренди становить 1,2 гривні на рік, а договір діє до кінця цього року.

Згідно з договором, Київська митниця, зобов'язується утримувати собаку власним коштом, годувати його, проводити медичне обслуговування, забезпечити утримання у вольєрі та надати все необхідне для виконання його службових обов'язків. За саму роботу, підвищення навичок, стан здоров'я та утримання в належних умовах пса відповідатиме орендодавець.

В обов'язки Корда входять митний огляд транспортних засобів, вантажів та багажу на предмет наявності наркотиків, психотропних речовин, зброї та набоїв.

Балансову вартість пса визначили у розмірі 8100 грн. Саме таку суму мають виплатити кінологині в разі його загибелі на службі.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у парку "Відрадний" у Києві з’явився мурал із легендарним собакою-сапером Патроном



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW