В Україні суд заборонив діяльність партії "Опозиційна платформа - за життя"



Восьмий апеляційний адміністративний суд міста Львова заборонив діяльності партій: "Опозиційний блок", Соціалістична партія, "Наші", партія "Соціалісти", "Блок Володимира Сальдо", "Держава", партія "Справедливості і розвитку". А сьогодні в небуття відійшла "Опозиційна платформа - За життя", яку заснували Віктор Медведчук і Юрій Бойко. Все майно політсили буде передано у власність держави.

Про це повідомляє редакція з посиланням на повідомлення Восьмого адмінсуду Львова в Facebook.

"Судом задоволено позовні вимоги Міністерства юстиції України: заборонено діяльність політичної партії "Опозиційна платформа - за життя"; кошти та інші активи партії, її обласних, міських, районних організацій, первинних організацій та інших структурних утворень передано у власність держави", - йдеться у повідомленні.

Розгляд справи по ОПЗЖ  тривав 5-6 годин — найдовше з-поміж усіх інших справ по забороні партій. Перша частина засідання почалася ще у минулий четвер.

Це перша партія, яка захищається й бере участь у розгляді справи. Та через те, що суд не допустив журналістів до зали засідань, аргументи сторін процесу не відомі й стануть доступними лише після оприлюднення повного рішення суду.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW