Вибухонебезпечні предмети та нетверезі водії: патрульні розповіли, як в Одесі пройшли вихідні, - ВІДЕО



Протягом вихідних патрульні відпрацювали 1980 викликів. Перевірено 67 підозрілих осіб. До відділень поліції доставили 18 порушників комендантської години. Затримано трьох осіб з наркотичними речовинами. Виявлено 18 фактів керування транспортом у нетверезому стані. Ніч та ранок в Одесі та області пройшли під звуки повітряної тривоги.

Про це повідомила спікер патрульної поліції Одеси Алла Марченко.

Антирекорд серед нетверезих водіїв встановив водій автомобіля ВАЗ, якого вчора, 19 червня, зупинили на вулиці Неждановій. Драгер показав результат 2.96 проміле, що в 15 разів вище встановленої норми.

На другому місці опинився водій мототранспорту, якого зупинили в Малиновському районі. Драгер показав 2.06 проміле алкоголю в крові порушника.

Третє місце зайняв водій автомобіля Mercedes, якого вчора, 19 червня, зупинили на вулиці Миколаївська дорога. Драгера показав результат в 1.91 проміле. До того ж водій намагався дати хабаря патрульним. Його затримали та передали слідчим.

Протягом вихідних на дорогах міста сталася одна ДТП з потерпілими.

В суботу на перехресті вулиць Люстдорфської дороги та Артилерійської водій автомобіля ГАЗ, за попередньою інформацією, при виконанні повороту не надав перевагу в русі водію мопеду. В результаті зіткнення постраждала і була госпіталізована пасажирка мопеду.

У неділю, 19 червня, поліцейські затримали чоловіка, який продавав речі з комуністичною символікою та відповідну літературу.

Також протягом вихідних було два факти виявлення вибухонебезпечних предметів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW