Повторна ракетна атака Кременчуцького нафтопереробного заводу та ТЕЦ: ситуація по регіонам України



Розпочалася сто п’ятнадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Вороже корабельне угруповання з одного підводного човна, двох ракетних кораблів та трех ВДК продовжує блокування північно-західної частини Чорного моря і тримає загрози ракетного удару та десантної операції в стані імовірності. Війська рф не припиняють ракетні атаки та обстріли регіонів України. 

Редакція розкаже як минула ніч у найгарячіших точках України. 

Вночі відбувся пуск ворогом ракет оперативно-тактичних ракетних комплексів класу земля-земля "Іскандер" з Білгородської області рФ. Випущено сім ракет.

Ймовірно, що ці ракети поцілили по Кременчуцькому НПЗ та іншим об'єктам інфраструктури Полтавської області.

В свою чергу, ворог поширює інформацію, що ракети були запущені в напрямку Харківської області.

Атака по Кременчуцькому нафтопереробному заводу та ТЕЦ

Шість російських ракет ударили по Кременчуцькому нафтопереробному заводу, який і так не працював, та 2 ракети – по ТЕЦ. На щастя, постраждалих немає. Ворог атакує ці обʼєкти не вперше. На місці працюють рятувальники. Про це повідомив голова військової ОГА Дмитро Лунін. 

НПЗ і ТЕЦ за час повномасштабної війни зазнали найбільших атак і руйнувань серед усієї інфраструктури Полтавщини

На Луганщині українські військові відбили штурм

Голова Луганської ОГА Сергій Гайдай повідомив, що завдано авіаударів в районах Сиротиного та Борівського. Поблизу Сиротиного та Метьолкіного наші воїни успішно відбили штурм. Окупант з втратами відійшов на раніше займані позиції. Як і неподалік Гірського.

За підтримки артилерії росіяни здійснили штурмові дії неподалік Ниркового. Українські воїни вогнем змусили їх відмовитись від цієї ідеї.

Вчора п’ятьох осіб, які були поранені за останні дні, госпіталізовано до лікарень Дніпропетровщини.

Серед них чотири лисичанина і один сєвєродончанин, який потрапив під обстріл у Лисичанську.

Війська рф знову обстріляли Дніпропетровщину 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що вночі в регіоні двічі кричали сирени. 

Війська рф знову обстріляли Криворізький район. рашисти кілька разів ударили з артилерії по селу Велика Костромка. В результаті атаки є руйнування. Люди не постраждали. 

Одещину атакували ракетами 

Оперативне командування "Південь" повідомило, що вночі Одещину ворог атакував крилатими ракетами.

Дві ракети "Онікс", випущені з берегового ракетного комплексу, з території тимчасово окупованого Криму, були влучно знищені в повітрі підрозділом протиповітряної оборони.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW