Міський штаб: про пальне, переселенців, допомогу військовим



Міський штаб цивільної оборони про актуальне на 114-й день повномасштабної війни.

Інформація щодо пального. На "ОККО" видають А-95 та ДП за паливними картками і талонами, газ – у вільному доступі. За паливними картками є А-95, ДП і газ на "UPG". Всі види пального, але за талонами, має "ANP". У вільному доступі є бензин і газ на "WOG", після обіду має бути ДП для вільного продажу. За паливними картками ДП і А-95 видають на "SOCAR". Газ у вільному доступі є на Укрнафті, "SUN" і "БРСМ". "АВІАС" може забезпечити бензином і дизпаливом за талонами і скетч-картками, - департамент економіки.

Сьогодні на рейси виїхало 93 приватних автобуси. Відділ пасажирських перевезень далі працює зі скаргами громадян. Наразі пропрацьовує маршрути №3 і №4.

Допомога, яка надійшла і яку передали (з останнього):

  • 20 нових ліжок, знезаражуючі засоби і продукти харчування передав сьогодні громаді засновник благодійного фонду "МіСт" ім. М. Савенка. Дмитро Савенко – давній друг і меценат Кам’янця-Подільського;
  • доставили 100 ліжок і матраців, а також кулери і бойлер у відділення, де лікуються поранені бійці;
  • передали апарат, який використовується під час операцій, хірургічному відділенню;
  • готуємо автомобіль (придбання, ремонт, фарбування) для наших хлопців;
  • відвантажили допомогу на медичну роту у Харківську область, де служать кам’янчани;
  • "Жіноча сотня" сплела маскувальні сітки хлопцям на фронт;
  • придбали з бюджету ноутбуки, смартфони, автозапчастини, кирки, набір ключів для військових (на суму понад 100 тис. грн);
  • передали нашим бійцям на першій лінії генератор для ремонту спецавтомобілів.

Вітаючи медиків Перинатального центру із професійним святом, що відзначатиметься в неділю, передали діатермокоагулятор для виконання хірургічних операцій.

20 червня на базі ДЮСШ №1 і ДЮСШ №2 стартує літня спортивна школа "Перемагай, граючи". У програмі - тренувальні заняття з гандболу, баскетболу, футболу, єдиноборств, тенісу, велоспорту, легкої атлетики, кікбоксингу тощо. До уваги батьків: записатися і взяти участь у тренуваннях можуть діти, віком від 8 років (детальніше на фото).

За вчора прихистили ще десять українців, які втекли від війни до Кам’янця-Подільського. А прохарчували майже три тисячі переселенців! Працюємо, допомагаємо: всі заради одного – нашої перемоги!

Оперативний штаб
Фото: Кам'янець-Подільська міська радаОперативний штаб
Фото: Кам'янець-Подільська міська рада

Читайте також:"Сергій Гамалій назвав кількість військовослужбовців, які зникли або перебувають у полоні".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW