Тульська область буде рятувати Лівобережжя Маріуполя. А хто врятує Тульську область? - ФОТО



Окупаційна адміністрація Маріуполя повідомила, що відновленням Лівобережного району Маріуполя буде займатися Тульська область російської федерації. Ця інформація не дає маріупольцям оптимізму через жахливий стан економіки в самій  Тульській області.

Наразі Лівобережний район Маріуполя - це зона гуманітарного лиха. Там досі немає світла, води, звідти не вивозиться сміття, на березі моря досі лежать тіла загиблих людей. І єдино, що встигли зробити окупанти, так це прибрати загиблих з вулиць.

Лівобережний район найбільше постраждав від російської агресії і потребує найбільшого фінансування. Є великі сумніви, що Тульська область здатна забезпечити Маріуполь грошима. Бо через санкції економіка Тульської області у повному проваллі.

Люди втрачають робочі місця.

"По последним данным министерства труда и социальной защиты Тульской области, сейчас 77 сотрудников на восьми предприятиях переведены на неполный день или неделю, еще 1549 человек на 20 предприятиях находятся в простое по вине работодателя. На 64 предприятиях предполагаются к увольнению по причине оргштатных мероприятий 493 работника", - пише місцеве видання "Тульская пресса".

Підприємства згортають виробництво через брак сировини.

"После того, как на отечественную экономику обрушились западные санкции, а иностранные компании начали уходить из России, снижение объемов производства по ряду направлений стало особенно заметно. Так, в апреле текущего года (по сравнению с прошлым годом) производство бумаги снизилось почти вдвое — до 52,1%, пластмассы — до 65%, производство мебели — до 88,3%, пищевых продуктов — до 93,2%".

Зазначимо, що це не українські журналісти щось вигадують. Це пишуть російські пропагандисти. Тож в реальності ситуація може бути ще гіршою.

Ось як виглядає Тульська область в 2022 році.

Хто врятує Тульську область - відкрите питання. Але точне не маріупольці.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW