На Київщині сапери знешкодили понад 43 тисячі вибухонебезпечних предметів



Протягом доби, 16 червня, у Київській області вибухотехніки обстежили 99,62 га території, перевірили 15,4 км автомобільних доріг та знешкодили 357 вибухонебезпечних предметів.

Про це повідомляє Київська обласна військова адміністрація.

Цього разу вибухотехніки знешкодили ВНП у трьох районах Київської області, а саме:

  • Бучанський район: с. Гавронщина, с. Наливайківка, с. Королівка, смт Бородянка, с. Дмитрівка, с. Мироцьке, с. Луб’янка, м. Ірпінь, смт Гостомель, с. Копилів, с. Любимівка;
  • Броварський район: с. Плоске, с. Заворичі, с. Мокрець, с.Богданівка;
  • Вишгородський район: с. Кухарі, с. Раківка, с. Тетерівське, с. Луговики, с. Зірка, с. Олива.

Всього з початку робіт обстежено 20763,36 га території, 1035 об’єктів, 577,8 км автомобільних доріг та 7 км ж/д колії, 1039,14 км ліній електропередач, 11,443 км газопроводу, виявлено та знешкоджено 43 тис 003 ВНП, – йдеться у повідомленні.

Роботи із виявлення та знищення вибухонебезпечних предметів продовжуються.

На Київщині вже знешкодили більше 43 тисяч вибухонебезпечних предметів, КОВА (Київська обласна військова адміністрація)

Ще більше важливих та актуальних новин в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб бути в курсі всіх подій Києва, області та України.

Також ми повідомляли про те, що на Київщині, поблизу Ворзеля, правоохоронці виявили зброю, яку покинув ворог і намагався приховати. Про виявлений арсенал зброї повідомили в Нацполіції.

Крім того, ми писали, що 14 червня у Київській області поліція затримала підозрюваного незаконній у торгівлі зброєю. Вилучено гранатомет, кулемет, автомати, а також боєприпаси і гранати.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW