В урочистій атмосфері медиків Покровської громади вітали керівники обласної та міської адміністрацій



Напередодні Дня медичного працівника, який щороку відзначається у третю неділю червня, у Покровську відбувся урочистий захід. Грамотами і подяками представників медичної галузі вітав голова Донецької ВЦА Павло Кириленко. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради.

Починаючи з 24-го лютого, доля кожного українця перетворилась на пекельні будні, де щоденно небо злітають ракети ворога, що нищать українські міста. Рятують життя та відважно борються за захист населення не тільки військові ЗСУ, а й медики – янголи в білих халатах.

Звертаючись до присутніх, Павло Кириленко зазначив, що сьогодні робота медика - це щоденна боротьба за життя. 

«На медичному фронті у нас б’ється безліч талановитих і відповідальних лікарів, які працюють за будь-яких обставин. Шановні медики, нехай ваші пацієнти завжди виходять з палати самостійно – здорові і готові до нових перемог. Обласна адміністрація завжди докладала максимальних зусиль для підтримки медпрацівників та  розбудови ефективної системи охорони здоров'я. І я переконаний, що після нашої перемоги ми відбудуємо зруйноване рашистами та виведемо нашу медицину на новий, ще вищий рівень. Адже у нас є головне багатство - люди!»

За високий професіоналізм і самовіддану працю в надзвичайно складних умовах під час ведення бойових дій п’ятеро керівників медичних закладів громади отримали почесні грамоти та подяки. 

З нагоди професійного свята та за вагомий внесок у забезпечення надання кваліфікованої медичної допомоги в умовах збройної агресії також було відзначено сімейних лікарів, медсестер, лікарів-хірургів, терапевтів та військових медиків. 

«Ваша праця дуже нелегка. Я хочу подякувати кожному, хто залишився на цьому фронті, хто допомагає пораненим і звичайним цивільним, хто звертається за допомогою. Ми з вами будували амбітні плани на поточний рік, мріяли про будівництво лікарень і амбулаторій, але прийшла війна. Ще раз дякую за те, що кожного дня як янголи у білих халатах рятуєте життя. Впевнена, що буде перемога, буде Україна, а разом із нею і розвиток наших лікарень», - зазначила заступниця Покровського міського голови Маргарита Ідрісова. 

Не раз зі сцени звучали слова, що сьогодні, як і в усі часи, професія медика нелегка та відповідальна, але водночас найгуманніша і найблагородніша.  Під час урочистого заходу на честь медичних працівників звучали теплі слова подяки за напружену цілодобову працю. 

Святкового настрою створювали творчі колективи Покровської громади.

Возможно, это изображение 2 человека, люди стоят, роза и в помещенииВозможно, это изображение 4 человека, люди стоят и в помещении

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW