Один загиблий та 19 постраждалих: наслідки ранкового обстрілу по Миколаєву зі сторони рашистів, - ФОТО



Близько 7:00  у житловий квартал одного з районів міста влучили ракети. “Демілітаризовані” п'ять житлових будинків, з них чотири п'ятиповерхові та один двоповерховий. Тут, в результаті потрапляння боєприпасів та їх уламків сталися численні пошкодження - вибиті вікна, шибки, у квартирах пошкоджені стіни та перекриття, у двох квартирах в різних  будівлях виникли пожежі.

Як повідомляє пресслужба ДСНС,  результаті обстрілу, загинув чоловік, ще 19 - постраждало, з них 16 госпіталізовано до медичних закладів, троє отримали першу допомогу на місці.

Силами чергових караулів 1, 2, 3 державних пожежно-рятувальних частин 2 державного пожежно-рятувального загону, чергових змін оперативно-координаційного центру та аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Миколаївській області проведено деблокування постраждалих, ліквідовано обидва осередки пожежі, один на площі 3 кв. м, другий - 10 кв. м.

Також підрозділи ДСНС працювали на місці пожежі, яка виникла на одному з об'єктів інфраструктури в результаті обстрілу.

Загалом, до ліквідації наслідків ворожих обстрілів залучалося 9 одиниць спецтехніки ДСНС та 37 рятувальників, 22 бригади швидкої медичної допомоги, аварійні  та комунальні служби міста, співробітники правоохоронних органів.

наслідкинаслідкинаслідкинаслідкинаслідкинаслідкинаслідкинаслідкинаслідкинаслідки



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW