"Пам'ятаймо, що ці хлопці гинуть за нас": броварський волонтер розповів про потреби бійців на фронті



Волонтер Ярослав Добрівський та його мама Тетяна 2,5 місяці поспіль роблять усе можливе, щоб захисники України у найгарячіших точках нашої держави мали усе необхідне.

Не дивлячись на те, що вони не є представниками великого благодійного фонду або досвідченої волонтерської організації, ця броварська сім'я регулярно проводить збір коштів та виконує закупівлю речей першої необхідності для бійців, що несуть службу у Сумах та під Донецьком.

Почалося все з індивідуального запиту на придбання тепловізору. Потім Добрівські зібрали кошти на 30 розвантажувальних систем, пізніше почали займатися усім, на що надходять запити.

"В останній посилці були солодощі, 5 банок м'ясних консервів, ковбаси, чай, кава, 10 пар військового взуття", - розповідає Ярослав в розмові з виданням 4594.com.ua.

Наразі, за словами волонтера, вони отримали запит на закупівлю наметів, засобів від комарів, нижньої білизни, майок та футболок, шкарпеток. За підрахунками Ярослава, на це піде не менше 20 тисяч гривень.

"У нас є постійні благодійники – кілька людей, які відкликаються на усі збори. Та, на жаль, зараз помічаємо, що люди почали забувати про те, що в країні війна. Часто бачу хлопів з пивом у руках і гучною музикою в колонках. Мені цього не зрозуміти. Не потрібно впадати у депресію, але й розважатися зараз точно не час. Ми повинні щохвилини пам'ятати про те, що наші хлопці помирають за нас кожен день. Це велике горе, і ми повинні робити все, щоб їм допомогти. А святкувати будемо, коли переможемо", - каже Ярослав.

Номери рахунків:

  • карта Ярослава Добрівського: 4149499134069267 (ПриватБанк),
  • карта Тетяни Добрівської: 5457082278660399 (ПриватБанк).

Читайте також:

Броварські волонтери просять містян про допомогу у зборі коштів для ЗСУ

Броварські волонтери відзвітували про зібрану за тиждень допомогу



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW