Буковинські поліцейські затримали 22-річного місцевого жителля за зберігання наркотиків



На Вижниччині дізнавачі поліції задокументували незаконне зберігання наркотиків, пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

У жителя селища Берегомет поліцейські виявили психотропні речовини. Вилучене правоохоронці направили на експертизу. За незаконне зберігання наркотичних засобів і психотропних речовин буковинцю загрожує до 5 років обмеження волі.

13 червня, працівники сектору реагування Вижницького районного відділу поліції, патрулюючи, вулиці селища зупинили підозрілого чоловіка. Під час перевірки документів 22-річний місцевий житель проявив агресію до поліцейських.

Провівши поверхневу перевірку буковинця, правоохоронці виявили та вилучили пластикову ємність з речовиною, схожою на канабіс.

Все вилучене поліцейські направили на дослідження до Чернівецького науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Порушника працівники поліції затримали в порядку статті 298-2 (Затримання уповноваженою службовою особою особи, яка вчинила кримінальний проступок) Кримінального процесуального кодексу України.

За цим фактом дізнавачі поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні, кваліфікованому за частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Читайте також: США щомісяця даватимуть Україні 1,5 мільярда доларів

Хто з чоловіків може перетнути кордон в період воєнного стану



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW