Недорогий та поживний сніданок, який вважається найкориснішим



Часто люди обирають на сніданок вівсянку або пластівці. Однак, якщо ви хочете схуднути, бути здоровими і отримувати енергію на цілий день, потрібно звернути увагу на інші продукти. Адже організм насичується не через кількість спожитої їжі, а через мікроелементи.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Еatthis.

Дієтологиня Ларен Манакер вважає, що найкращим джерелом жирів і білків можна назвати звичайні яйця - з них ви можете приготувати смажене яйце, скрембл, яйце-пашот, омлет, бургер.

Якщо до них додати інші корисні продукти, багаті на білки і жири, ви отримаєте дієтичний і дуже корисний сніданок, який підійде навіть для схуднення.

Наприклад, ви можете відварити кілька яєць і приготувати з них тости з додаванням авокадо. Такий сніданок містить достатню кількість мікроелементів, які не дадуть вам зголодніти до обіду.

Також потрібно вживати клітковину, додавши до свого сніданку сезонні овочі. А якщо ви любите гарячі бутерброди, можете посипати їх натертим сиром. Так отримаєте додатковий білок, а ще кальцій, який бере участь у формуванні кісток.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW