На Миколаївщині незабаром стартує збиральна кампанія, - голова ОВА



На Миколаївщині через 5-10 днів стартує кампанія зі збору врожаю, який планують перевезти в інші області для зберігання та продажу.

Як розповів голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, перевіз зерна буде здійснюватись з урахуванням температурного режиму та комендантської години.

- Перше питання, яке цікавить - це проїзд фур, спецтехніки, робота людей, які задіяні у прибиральні в комендантську годину. Спрощуватимемо ситуацію, фури безперешкодно їздитимуть і ми поговорили із сусідніми областями теж. Питання ще в повітрі, яке стосується теплового режиму і WIM (системи динамічного зважування транспорту, - ред.), у нас не працюють ці системи в області, але в інших - питання, я додатково повідомлю, - повідомив глава ОВА.

За словами Кіма, для отримання дозволу на роботу під час комендантської години потрібно буде звертатися до керівництва ВТГ чи РДА.

- Щодо провезення спецтехніки, щодо подачі, хто буде працювати, хто необхідний при прибиранні в комендантську годину, вам треба звертатися в районні адміністрації, будь-яким способом, щоб списки сформувати і могли люди працювати. Ми це питання вирішимо. Безперешкодна буде проїжджаність фур вночі для того, щоб ми могли максимально вивезти врожай з території області туди, де це можна продати, - резюмував голова Миколаївської ОВА.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW