російські загарбники вдарили по Миколаївщині: наслідки ворожих обстрілів у за минулу добу



За минулу добу, 13 червня, російські окупанти обстріляли передмістя Миколаєва, Баштанський та Миколаївські райони. За попередньою інформацією потерпілих немає.

Як повідомляє Миколаївська ОВА, 13 червня, російські окупанти обстріляли передмістя Миколаєва з реактивних систем залпового вогню “Ураган”. Потерпілих немає.

У Баштанському районі, вдень, 13 червня, та вранці, 14 червня, обстрілів зазнала Широківська громада.

“Обстріли були переважно поза межами населених пунктів. За попередньою інформацією потерпілих немає. Пошкоджено один житловий будинок та два зруйновано. Також вночі, з 13 на 14 червня, було обстріляно Інгульську громаду. Обстріли були поза межами населених пунктів. За попередньою інформацією потерпілих і пошкоджень немає. Тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється”, - йдеться у повідомленні.

У Миколаївському районі було обстріляно населені пункти: Шевченкове, Котляреве, Луч Шевченківської громади. Пошкоджено приватне підприємство. Потерпілих немає.

“Обстрілів зазнали території між населеними пунктами Костянтинівка та Баловне  Костянтинівської громади. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Також о 17:00 13 червня внаслідок обстрілів село Лимани Галицинівської громади зруйновано житловий будинок. Потерпілих немає. У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно”, - говориться у повідомленні. 

Крім того, за повідомленням Миколаївської ОВА, 14 червня, були обстріли Парутинського старостинського округу Куцурубської громади. За попередньою інформацією пошкоджень та потерпілих немає.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW