"Люди могли скористатится білетами, які купували раніше": Як пройшло перше відкриття за час війни Миколаївського зоопарку для відвідувачів



Цими вихідними вперше за війну Миколаївський зоопарк відчинив свої ворота для відвідувачів. 

Як повідомив директор зоопарку Володимир Топчий кореспондентам сайту 0512.ua, захід пройшов досить добре. Однак, за словами Топчого, відвідувачів було значно менше, ніж до війни.

- Людей було значно менше, ніж до війни, але люди були в суботу і неділю. Багато дітей та дорослих було, які приїхали сюди з евакуації,- підкреслив директор зоопарку. 

Заступник директора Юрій Кириченко додав, що люди, які допомагали зоопарку купуючи електроні білети, коли заклад не працював через війну, зараз могли скористатися такою можливістю та відвідати зоопарк. 

- Приходили люди, які купували раніше електронні квитки, допомагаючи зоопарку. Вони з ними приходили, хоч це було і два місяці тому чи місяць. Квитки були дійсними. Люди купували квитки, коли зоопарк не працював, щоб допомогти, а тепер з'явилася можливість щоб реалізувати похід у зоопарк за надану раніше допомогу,- розповів Кириченко. 

Також заступник директора Миколаївського зоопарку підкреслив, що під час роботи закладу були дотримані всі заходи безпеки. Відвідувачам весь час нагадували, що потрібно робити під час обстрілів та куди можна сховатися. Були напоготові і радіомовці, які у випадку загрози обстрілу чи повітряної тривоги, повинні були оголосити про небезпеку. 

- По-перше, наші фахівці через радіомовлення оголошували щогодини про заходи безпеки. Ми встановили на приміщеннях таблички з вказівниками, де люди, у випадку обстрілу, можуть сховатися. Також за допомогою радіомовлення мали повідомляти, у випадки тривоги чи обстрілу, щоб люди могли сховатись у будівлі,- зазначив Кириченко. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW