Пожежа у Святошинському районі в Києві: є загиблі



В Святошинському районі столиці в одній із багатоповерхівок виникла пожежа. Загоряння сталося в ніч на 13 червня на 4-му поверсі 12-ти поверхового житлового будинку за адресою вул. Академіка Єфремова, 3.

Про це повідомили в ДСНС.

Прибувши на місце події, рятувальники відразу ж приступили до евакуації мешканців.

Фото: ДСНС

Так, з однієї з квартир на 5-му поверсі працівники ДСНС врятували 9-річну дитину разом із матір’ю, які через сильне задимлення не могли покинути власне помешкання самотужки.

Дитину з попереднім діагнозом "Отруєння продуктами горіння" забрала швидка. Загалом, з верхніх поверхів на свіже повітря було виведено на свіже повітря 8 дорослих осіб та одну дитину.

На жаль, одна людина загинула. Так, під час пожежі було знайдено тіло 32-річного мешканця квартири. Його кімната, особисті речі, меблі, техніка та інші матеріальні цінності згоріли повністю.

Загалом, до гасіння пожежі було залучено 20 рятувальників та 5 одиниць техніки. Причини та обставини пожежі встановлють правоохоронці. 

Раніше ми розповідали, що у Києві під час гасіння пожежі у дев'ятиповерхівці виявили тіло чоловіка, а під час іншої пожежі вдалося врятувати жінку похилого віку.

Також писали, що в Солом'янському районі вогонь знищив дах будинку. 

Підписуйтеся на наш Telegram-канал. Оперативно про найважливіше. Тільки перевірені новини



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW