У Мізоцькій громаді депутатка селищної ради привласнила пасовище і здала його в оренду



У групі "Мізоцька територіальна громада" жителі села Мізочик опублікували запит до селищного голови, землевпорядника та депутатки Мізоцької селищної ради Людмили Климчик, аби вони пояснили, яким чином їм вдалося "провернути" таку оборудку: спільну землю громади, пасовище приблизною площею у 2 гектари виділити у власність пані Людмилі.

Нині цю землю жінка здала в оренду фермерам. 

А жителі невеличкого села Мізочик, котре входить до Мізоцької громади, обурені - нема де випасати корів. 

Люди не розуміють, як можна так, не порадившись з громадою, відібрати в селян землю.

Відтак мізочани висловлюють недовіру дупутатці Климчик, ініціюють схід села, збираються звертатися до правоохоронних органів, зробити розголос через пресу. 

Чи вдасться людям повернути собі пасовище, ми розповімо згодом. Наші журналісти стежитимуть за перебігом цієї справи.

До слова, це вже не перший "земельний скандал" у Мізочі. Свого часу місцевий голова, землевпорядник та члени їх родин, посилаючись на закон, згідно з яким кожен українець має право отримати земельні ділянки площею у 2 га, отримали землю і здавали її в оренду. А для решти селян, котрі просили виділити ділянку для городу, була відповідь: "Землі нема". Згодом, коли ця справа набула розголосу,  чиновники змушені були цю землю повернути громаді.

Нині ж - справа більш серйозна. Користуючись службовим становищем, депутатка отримала землю спільного користування - пасовище. 

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com

Дивіться нас на ютубі: https://www.youtube.com/channel/UCMcbfjjGSvhpssVwcClRmSQ



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW