Житель Одещини вкрав мопед у 17-річного хлопця, - ФОТО



Поліцейські притягують до відповідальності жителя Білгород-Дністровського району за привласнення чужого мопеда. Чоловік скористався залишеним у замку запалювання ключем.

Про це повідомили в ГУНП Одещини. 

Як виявилось, правопорушника вже судили за пограбування, скоєння дорожньо-транспортної пригоди та незаконне поводження зі зброєю. Тепер йому загрожує покарання ще й за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Так, кілька днів тому до поліції із заявою звернувся 71-річний житель міста Татарбунари і повідомив, що у нього викрали скутер.

Виїхавши на місце події, правоохоронці з’ясували, що потерпілий приїхав на двоколіснику до своєї знайомої і залишив його на вулиці біля воріт разом з ключем. Цим скористався містянин з кримінальним минулим – чоловік завів чужий транспортний засіб і поїхав на ньому до свого знайомого в сусіднє село. Там правопорушника з мопедом і розшукали наступного дня.

Громадянин пояснив, що скористався необережністю мотовласника, не думаючи про наслідки.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом поліцейські розпочали провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. За скоєне фігуранту загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW