Якої погоди очікувати на вихідних?



У суботу та на Трійцю температура повітря в більшості областей становитиме +28+34 градуси. Свіжішим очікується повітря в західній частині України, там передбачається впродовж дня +24+29 градусів. Про це у своєму метеоблозі пише синоптикиня Наталка Діденко.Також вона інформує:

- Вітер переважно буде східним, лише в західних областях - північно-західним. Помірний, хіба під час гроз може рвонути до сильного.Про грози, до речі.11-го червня короткочасні дощі з грозами пройдуть у західних областях України, місцями на Півдні та в Центрі (Дніпро з районами, Полтава, Запоріжжя уникнуть дощів).На решті території України опади завтра малоймовірні.Очікується 12-го червня десь у межах +29 градусів. Загалом в Україні спека послабне з вівторка, з 14-го червня.

Тим часом метеоролог Стас Щедрін попереджає:

- Після 11 очікуємо на нову порцію потужних злив з грозами, градом та шквалами і навіть буревіями.

Народний прогноз погоди: У цей день вшановується пам'ять священномучениці Феодосії, діви Тірської. У народі святу називали Колосяниця і Гречишниця, оскільки в цей час починає колоситися хліб і сіють гречку. З давніх часів день Феодосії вважається нещасливим днем: "День святої Феодосії вартий один усіх понеділків". У минулі часи в цей день спостерігали за горобцями: якщо вони веселі, рухливі, забіякуваті - на хорошу погоду.

«Гоголівська джавеліна – перемога за хвилину»: волонтерки з Полтавщини готують унікальну локшину для військових



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW