Куди піти на вихідних: Добірка цікавих заходів у Житомирі на 11-12 червня



Попереду вихідні. Важливо встигнути і повирішувати особисті справи, які, можливо, відкладали у будні через роботу, і відпочити.

Саме про відпочинок й піде мова.

Ми, портал 0412.ua, маємо декілька цікавих подій на найближчі вихідні.

Пропонуємо поглянути, що ж цікавенького відбуватиметься в Житомирі в суботу та неділю.

І, звісно ж, про кіно теж не забуваємо. В розділі «Афіша» ви можете ознайомитися з сеансами фільмів, які йдуть зараз в житомирських кінотеатрах.

Що? YOGA

Де? Міський парк де Шодуара

(зустріч всіх охочих біля центральної арки)

Коли? 11 червня

О котрій? 11:00

ОПИС

Із собою обов’язково мати килимок для йоги.

Що? Майстерний червень

Де? Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім.О.Ольжича

(бульвар Новий, 4)

Коли? 10 - 17 червня

О котрій? 12:00

ОПИС

З метою створення умов для розвитку креативних індустрій в області, відродження традиційного народного мистецтва, розвитку сучасного декоративно-прикладного та аматорського образотворчого мистецтва, розкриття творчих здібностей та підвищення професійного рівня майстрів народної творчості Житомирщини, сприяння їх творчому зростанню, орієнтації на кращі зразки народного мистецтва, що притаманні Житомирщині 10-17-го червня відбудеться XIII обласне свято декоративно-прикладного мистецтва «Майстерний червень» в місті Житомир, Новий бульвар, 4, (біля КЗ «Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім. О. Ольжича» ЖОР).

Засновниками та організаторами Свята є Управління культури та туризму облдержадміністрації та комунальна установа «Житомирський обласний центр народної творчості» Житомирської обласної ради.

Програмою Свята передбачено:

Експозиції виставок творчих робіт майстрів традиційного народного декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, які представлятимуть експонати різних видів мистецтв: традиційної поліської вишивки( чоловічі та жіночі сорочки, обрядові рушники), іконопис, виготовлення народних музичних інструментів, художня вишивка, живопис, міні ткацтво, бісероткацтво (гердани) бісероплетіння, текстильні вироби виготовлені технікою «пічворк», авторська лялька, виготовлення мідних жіночих прикрас оздоблених натуральним камінням, декоративний розпис по тканинні (батік), жіночі прикраси з полімерної глини, соломоплетіння, виготовлення декору з дерева, в'язані іграшки, натуральна косметика ручної роботи продукція бжільництва тощо.

У рамках Свята демонструватиметься етнографічна виставка з фондів обласного краєзнавчого музею. Науковий коментар за участі співробітників музею.

Що? Нові можливості для мам

Де? Онлайн

Коли? 11 - 12 червня

О котрій? 19:00

ОПИС

Нові можливості для мам у червні.

ЖОМГО "Паритет"/Zhytomyr Youth NGO "Parity" запрошує мам до участі у безкоштовних, але ресурсних онлайн-зустрічах.

Реєстрація на черговий онлайн-курс "Корисні звички у родині: збалансоване харування, сон та тілесні практики" триває до 12.00 8 червня 2022р. Початок занять - 8 червня о 19.00. Передбачається 3 зустрічі 8 червня, 11 червня, 12 червня 2022р.

Тренеркою курсу є фахова Олена Твердюк

Наша головна ідея - підтримати мам у непрості часи, допомогти відновити/покращити ресурсний стан та змістовно провести час разом.

Усім, хто заповнить анкети до 12:00 8 червня 2022р. організаторки надішлють посилання на приєднання до заходу та за потреби проінструктують, як зареструватися на платформі ZOOM.

Заходи реалізуються у рамках конкурсу "Інноваційні гранти" за підтримки Уряду Канади у рамках проєкту «Жінки України: залучені, спроможні, незламні», що впроваджується організацією Пакт.

Програма занять:

8 червня 19:00

Збалансоване харчування. Як скласти просте і збалансоване меню для всієї родини. Готові рецепти з доступними продуктами. Що таке правило тарілки, та світлофор харчування. Унікальний практикум - нейрозарядка для всієї родини.

11 червня 19:00

Все про сон. Важливість сну в житті людини. Як сон впливає на якість життя. Як налагодити сон в родині. Що впливає на сон людини, як навчитися розслаблятися. Унікальний практикум – дихальна практика перед сном, яка розслабляє тіло та мозок.

12 червня 19:00

Детокс програми, очисні практики - корисні чи шкідливі? Як харчування впливає на здоров'я людини? Їжа це джерело енергії чи задоволення? Чому дієти не працюють? З яких страв починати свій ранок? Унікальний практикум – зарядка Мікуліна яка допомогає виводити шлаки з організму.

Що? Звітна виставка світлопису студентів

Де? Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім.О.Ольжича

(бульвар Новий, 4)

Коли? 6 - 30 червня

О котрій? 10:00

ОПИС

З 1 по 30 червня у холі бібліотеки експонуватиметься звітна виставка світлопису студентів спеціальності «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво» Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

Вхід вільний відповідно до правил і графіка роботи бібліотеки.

Що? Замки України

Де? Житомирська обласна універсальна наукова бібліотека ім.О.Ольжича

(бульвар Новий, 4)

Коли? 6 - 30 червня

О котрій? 10:00

ОПИС

З 1 по 30 червня у відділі літератури з мистецтв бібліотеки експонуватиметься персональна виставка світлопису «Замки України» фотохудожника, краєзнавця, педагога, мандрівника В’ячеслава Майбороди.

Вхід вільний відповідно до правил і графіка роботи бібліотеки.

Насамкінець! Ми дякуємо кожному захиснику та захисниці, всім-всім, хто з кожним днем наближає перемогу України! А вона обов’язково буде! Віримо в це! Молимося за мир та перемогу!

Афішу, до речі, ми теж вже починаємо все більше наповнювати, оскільки подій стає трохи більше. Це відбувається регулярно! Отож, слідкуйте за новинками, щоб не пропустити класні події. Більше заходів ви знайдете в розділі "Афіша" на нашому сайті.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW