Поліцейському-колаборанту з блок-посту у Мелекіне оголосили підозру



Поліцейському-колаборанту, який перевіряв громадян, що намагались виїхати з окупованого Маріуполя, заочно повідомлено про підозру.

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної прокуратури.

За даними слідства, у березні 2022 року 29-річний оперуповноважений сектору кримінальної поліції відділу поліції №1 Маріупольського районного управління поліції ГУ Національної поліції в Донецькій області перейшов на бік держави-окупанта.

Поліцейський надав згоду представникам ворожої армії, які тимчасово захопили смт. Мангуш Маріупольського району, обійняти посаду у незаконно створеному підрозділі поліції так званого міністерства внутрішніх справ «ДНР».

Із вогнепальною зброєю, одягнений у камуфльовану форму із розпізнавальними знаками рф та псевдореспубліки, правопорушник чергував на блокпосту в районі виїзду з м. Маріуполя у бік сел. Мелекіно Мангушського району. При цьому підозрюваний незаконно обмежував рух автотранспорту та перевіряв автомобілі і громадян, які намагались покинути окуповане місто, з метою виявлення та затримання осіб, що співпрацювали зі Збройними силами і легітимними органами державної влади України.

Досудове розслідування здійснюється 3 слідчим відділом (з дислокацією у м. Маріуполі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Краматорську.

ЧИТАЙТЕ НАС В ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛІ МАРІУПОЛЬ 0629. ОБГОВОРЮЙТЕ НОВИНИ В НАШІЙ ГРУПІ В ФЕЙСБУЦІ МАРУПОЛЬ МІСТО-ГЕРОЙ.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW