Під контролем росіян більша територія Сєвєродонецька, - британська розвідка



Британські розвідники вияснили, як навколо Сєвєродонецька тривають бої з російськими окупантами. За їх даними, армії рф не вдається захопити більше території, ніж вони контролюють наразі. Окупанти втретє змінили дату захоплення міста - тепер на 22 червня. Траса Лисичанськ-Бахмут під контролем України.

Про це повідомило Міністерство оборони Британії.

"росія знову контролює більшу частину міста, але її сили не домоглися успіху в спробах оточити ширшу територію з півночі і півдня", - йдеться в повідомленні.

У відомстві наголосили, що на окупованих територіях доступ до безпечної питної води непостійний, є значні перебої в послугах мобільного зв'язку та Інтернету.

"У Херсоні, ймовірно, критичний дефіцит ліків, а Маріуполю загрожує великий спалах холери. Поодинокі випадки холери зареєстровані з травня. Медичні послуги в Маріуполі, ймовірно, вже близькі до колапсу: великий спалах холери в Маріуполі ще більше погіршить ситуацію", - наголошують у розвдці.

Британці також зазначили, що медпослуги в Маріуполі, ймовірно, вже близькі до колапсу. Саме тому ймовірний великий спалах холери в місті, що ще більше посилить ситуацію.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW